Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Ambjente Elegante & Moderne

Me shume se 1400 m2 hapesire per workout

 Bëni një tour rreth galerisë së Repeat dhe vëreni se cfarë e bën Repeat të vecantë nga të tjerat.

Më shumë video në galeri

Regjistrohu për

Oferta Speciale