Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

News filed in:

"Fuqi trupore"

  • Kreu  
  • Fuqi trupore
Ambient ekologjik dhe pamje 3D
View Post
Tiranapost.al – Në palestrën e së ardhmes tani mund të keni një trup të tonifikuar!
View Post