Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Kontakt

INFORMACION 

ADRESA

Rr. Ymer Kurti,
afër Sheshit Wilson,
Qendra Olympia, Kati -1,

Tiranë, Shqipëri

TEL: +355 44500333

EMAIL: info@repeat.al

burimenjerezore@repeat.al

ORET E DISPONUESHMERISE

E HENE

6:30 AM – 11:00 PM

E MARTE

6:30 AM – 11:00 PM

E MERKURE

6:30 AM – 11:00 PM

E ENJTE

6:30 AM – 11:00 PM

E PREMTE

6:30 AM – 11:00 PM

E SHTUNE

6:30 AM – 11:00 PM

E DIELE

10:00 AM – 6:00 PM

Keni pyetje?

Plotësoni formularin e kontaktit

Stafi jonë është gjithmonë i gatshëm t’ju përgjigjet dhe ndihmojë në cdo kohë, mund të na kontaktoni

Fields marked with * are required asd