Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Aerobi

Aerobi

Aerobi – Klasa në orare të ndryshme gjatë ditës, për të promovuar jetesën e shëndetshme të trupit, shpirtit dhe mendjes suaj!