Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

BootCamp GT

  • Kreu  
  • BootCamp GT...
BootCamp GT

Trajnimi që ju do ndiqni përgjatë orës së BootCamp GT sjell përfitime të jashtëzakonshme për trupin tuaj. Ushtrimet zhvillohen me një intensitet të lartë në grup dhe kanë si synim rënien në peshë dhe rritjen e fuqisë trupore. Ju mund të përftoni vetë-motivim të lartë dhe rritje të humorit. Tre shtyllat kryesore të BootCamp Group Training janë: Lufton mplakjen, Lufton stresin dhe mund të digjni 500 deri 1000 kalori gjatë një ore!