Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Fitness

  • Kreu  
  • Fitness...
Fitness

Transformon trupin tuaj dhe ju bën të arrini formën tuaj më të mirë. Mënyra unike për të djegur kaloritë dhe për të krijuar muskuj. Sezoni i verës nuk mjafton, që ju të ekspozoheni në plazh, që është motivi kryesor për shumë njerëz që të shkojnë në palestër. Krejt e kundërta, ne jemi këtu që të krijojmë një zakon të përditshëm, një ritual dhe një mënyrë jetese që ju ofron të gjithë përfitimet për një trup dhe formë të përkryer. Paisjet dhe teknologjia e tyre vjen si frymë bashkëkohore e 2017, të gjitha mundësuar për të siguruar më të mirën për trupin tuaj.