Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Hit Training

  • Kreu  
  • Hit Training...
Hit Training

Hit Training të sfidon të bësh shumë më tepër se mendon se mundesh, por askush nuk do ju shtyjë të bëni diçka për të cilën trupi juaj nuk është gati. Gjatë seancave ju do të keni mundësi të bëni ushtrime me intensitet të lartë (15-45 min.) të cilat janë shumëdimensionale dhe variojnë për të mos u bërë të mërzitshme. Kjo klasë do ju japë më shumë motivim dhe ju mund të përdorni kohën në mënyrë eficiente. Punë në grup dhe objektivi personal janë dy pikat kryesore ku mbështetet ky lloj trajnimi duke ju dhënë kurajo për të kapërcyer barrierat. Fokusi kryesor i Hit Training është Forcë, Fuqi, Koordinim, Shpejtësi, Shkathtësi, Balancë, Saktësi dhe Durim.