Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Pilates

  • Kreu  
  • Pilates...
Pilates

Pilates është disiplinë stërvitje për trupin, e menduar dhe ideuar për të zhvilluar forcën dhe elasticitetin muskulor duke ndihmuar të ruajë ekuilibrin midis trupit dhe mendjes. Metoda e Pilates forcon abdominalet, jep kontroll total mbi të gjithë trupin, elasticitet të jashtëzakonshëm, koordinim të shtyllës kurrizore me gjymtyrët duke ofruar mundësinë e përmirësimit dhe kontrollit të frymëmarrjes tuaj. Përfitimi më i madh pasi të ndiqni klasën e Pilates është Vetëbesimi që ju fitoni tek qëndrueshmëria e trupit tuaj.