Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Pishina me kundra-rrymë

  • Kreu  
  • Pishina me...
Pishina me kundra-rrymë

Pishina ku të gjithë notarët olimpike notojnë përpara konkurseve/garave të tyre! Seancat ndihmojnë në procesin e shërimit për njerëzit me dhimbje kronike dhe problemeve në lëvizje. Ju mund të trajtoheni pa patur frike nga dëmtime apo dështime duke mundësuar më tepër qëndrueshmëri dhe përmirësim të problemeve kardiovaskulare. Rrit fleksibilitetin në lëvizje dhe ndihmon në forcimin e muskujve duke zvogeluar kontraktimin e tyre. Në fund ju do të ndjeni relaks, kënaqësi dhe siguri suksesi.