Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Spinning with 3D view

  • Kreu  
  • Spinning with...
Spinning with 3D view

T’i japësh biçikletës nuk do të jetë aq e vështirë kur pamjet 3D projektohen përpara jush. Atmosfera e krijuar do ju afrojë me natyrën dhe do t’ju japë energji e freski për të vazhduar më tej. Teknologjia e TechnoGym bën që ju të digjni kaloritë në mënyrën e duhur në pak kohë. Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe redukton problemet kardiovaskulare. Gjatë klasës së Spinning ju do ndërtoni muskujt e këmbëve, por jo vetëm. Në fund përfitimet janë të mëdha jo vetëm nga ana fizike por edhe ajo emocionale dhe mendore dhe ju do ndiheni më vital se në fillim.