Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Yoga

Yoga

Yoga është një disiplinë që praktikon aktivitetin fizik, mendor dhe atë shpirtëror të ndërthurura bashkë. Qëllimi i klasës është që të krijojë Forcë, Vetëbesim, Harmoni në mendje dhe trupin tuaj. Ju do të keni mundësi të përmirësoni dhe rrisni fleksibilitetin dhe forcën e muskujve; përmirësoni frymëmarrjen dhe vitalitetin; rregullon dhe balancon metabolizmit; përmirëson qarkullimin e gjakut dhe performancën tuaj atletike. Sa më shumë Yoga të bëni aq më shumë reduktohen dhimbjet e shpinës, qafës dhe kokës të cilat sjellin edhe në reduktimin e stresit.