Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Zumba

Zumba

Nëse keni vendosur të digjni kalori duke u argëtuar dhe socializuar, Zumba është zgjedhja e duhur. Klasa mundëson ushtrime aerobike ritmike me një intensitet të moderuar. Ajo është një ndërthurje midis klasës së fitnesit dhe kërcimit. Ju do të mund të vini në aktivitet të gjithë trupin duke rritur elasticitetin dhe rezistencën. Më shumë Zumba, më shumë përmirësim të gjendjes emocionale dhe vetëbesimit.