Monday - Saturday

6:30am - 11:00pm

Sunday

10:00am - 6:00pm

Primary Location: Qendra Olimpia, pranë Postës Nr.8 , Tiranë

Rreth nesh

  • Kreu  
  • Rreth nesh
përgjatë gjithë rrugëtimit tonë

Si filloi historia e Repeat

Një historik i shkurtër

Repeat Fitness & Wellness Club është koncept që sjell fitnesin në një dimension inovator.

Palestra jonë është krijuar, duke menduar deri në detaje, për t’ju dhënë motivimin e nevojshëm dhe rezultatin e dëshiruar në përmirësimin e vazhdueshëm të mënyrës tuaj të jetesës.

Ekipi ynë profesional

Një vëmendje të veçantë ne ia kushtojmë instruktorëve tanë. Përveç çertifikimeve ndërkombëtare dhe njohurive të gjera në fushën e fitnesit, ata trajnohen për t’u përditësuar me teknikat më moderne nga trajneri i huaj Petros Sousanian.

Me motivimin dhe entuziazmin e duhur të trajnerëve tanë, çdo gjë është e mundur për trupin tuaj!

Te ecim përpara

Duke bërë të mundur të gjitha llojet e fitnesit me pajisjet e markës ndërkombëtare TechnoGym të 2017, ju do të gjeni në palestrën tonë klasat e dedikuara të Fitness, Hit Training, Pishina Kundra-Rrymë, Spinning 3D, Boot Camp – Trajnim në Grup dhe Pilates. Ambientet e palestrës tonë janë dizenjuar me frymën dhe arkitekturën më bashkëkohore me një atmosferë ekologjike që do ju bëjë të ndiheni më pranë natyrës!

Pjesë integruese është edhe Zona e Barit ku ju mund të provoni relaksin dhe dëshirën për të provuar një pije të shëndetshme ose thjesht të socializoheni me anëtarët e tjerë të Repeat.

Duke mbajtur premtimet tona

cfarë mendojnë klientët tanë

Anjeza Maja

Prezantuese televizive

“Trajnimi funksional është nje klasifikim i ushtrimeve të cilat përfshijnë trajnimin e trupit tuaj për aktivitetet që performoni gjatë jetës së përditshme.

Ju do të ndjeheni më të fortë, më të shëndetshëm dhe do të çlironi hormone lumturie dhe mirëqenie!”

Qershor 2016

Panos Kokkalidis

Arkitekt

“Mbajtja e nje niveli optimal mirëqenie është thelbësor për të jetuar një jetë me cilësi të lartë.

Mirëqenia është e rendësishme sepse çdo gjë që ne bëjmë, çdo emocion që ne ndjejmë lidhet me mirëqenien tonë. Eshtë një cikël i vazhdueshëm.”

Shtator 2016

Petros Sousanian

Trajnues

“Repeat fitness & Wellness club është prova që Shqipëria po bën hapa të vërtetë për të qënë e organizuar, e sofistikuar dhe konkurruese.

Për të qënë më specific, palestra dhe klubi i mirëqënies REPEAT ka si qëllim për të qënë lider në tregun e fitnesit në Shqipëri.”

Dhjetor 2016