Klasat ne REPEAT

Ekzistojnë shumë pengesa për një aktivitet të rregullt fizik që ndryshojnë nga personi dhe rrethanat. Ne i kuptojme sfidat dhe ju mbështesim, përmes këshillave te personalizuara, trajnerë që kujdesen dhe një komunitet miqësor..

Klasat ne Repeat

Yoga

Joga është shpirtërore dhe fizike. Përfshirja e jogës në rutinën tuaj ndihmon në përmirësimin e shëndetit, rritjen e forcës, fleksibilitetit dhe zvogëlimin e simptomave të stresit, depresionit dhe ankthit.

TRX

TRX është një formë stërvitje që përdor ushtrime me peshën e trupit për të zhvilluar njëkohësisht forcën, ekuilibrin, fleksibilitetin dhe stabilitetin.

Strong by Zumba

STRONG by Zumba kombinon peshën e trupit me lëvizjet stërvitore kardio dhe plyometrike të sinkronizuara me muzikën origjinale që është krijuar posaçërisht për të përputhur çdo veprim.
Stërvitje e shkëlqyer për tj’u ndihmuar të arrini qëllimet tuaja për humbje peshe më shpejt. Një ushtrim fantastik kardiovaskular, i cili ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit dhe tonifikimin e trupit.

Spinning

Instruktorët tanë do të drejtojnë klasën në një udhëtim nëpër terrene të përziera (kodra, maja malesh, banesa dhe trajnime interval) në ritmin e muzikës së fuqishme. Clirohuni komplet, lidheni stervitjen me trupin dhe rimbushni shpirtin tuaj.

Pilates

Pilates është një seri ushtrimesh të kryera në dysheme duke përdorur gravitetin dhe peshën tuaj trupore për të siguruar rezistencë. Qëllimi kryesor është të kushtëzoni muskujt më të thellë, mbështetës të trupit tuaj për të përmirësuar qëndrimin, ekuilibrin dhe koordinimin.

HIIT Training

HIIT, ose trajnim me interval me intensitet të lartë, është një teknikë stërvitore në të cilën ju bëni njëqind për qind përpjekje përmes shpërthimeve të shpejta intensive të ushtrimeve, të ndjekura nga periudha të shkurtra, ndonjëherë aktive, të pushimit. Ky lloj trajnimi mban rrahjet e zemrës tuaj larte dhe djeg më shumë yndyrë në më pak kohë.