Get Results
Have Fun
Feel Supported

Ekzistojnë shumë pengesa për një aktivitet të rregullt fizik që ndryshojnë nga personi dhe rrethanat. Ne i kuptojme sfidat dhe ju mbështesim, përmes këshillave te personalizuara, trajnerë që kujdesen dhe një komunitet miqësor..

KLASAT NË REPEAT

Yoga

Joga është shpirtërore dhe fizike. Përfshirja e jogës në rutinën tuaj ndihmon në përmirësimin e shëndetit, rritjen e forcës, fleksibilitetit dhe zvogëlimin e simptomave të stresit, depresionit dhe ankthit.

TRX

TRX është një formë stërvitje që përdor ushtrime me peshën e trupit për të zhvilluar njëkohësisht forcën, ekuilibrin, fleksibilitetin dhe stabilitetin. 

Strong by Zumba

STRONG by Zumba kombinon peshën e trupit me lëvizjet stërvitore kardio dhe plyometrike të sinkronizuara me muzikën origjinale që është krijuar posaçërisht për të përputhur çdo veprim.
Stërvitje e shkëlqyer për tj’u ndihmuar të arrini qëllimet tuaja për humbje peshe më shpejt. Një ushtrim fantastik kardiovaskular, i cili ndihmon në  rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit dhe tonifikimin e trupit.

Spinning

Instruktorët tanë do të drejtojnë klasën në një udhëtim nëpër terrene të përziera (kodra, maja malesh, banesa dhe trajnime interval) në ritmin e muzikës së fuqishme. Clirohuni komplet, lidheni stervitjen me trupin dhe rimbushni shpirtin tuaj.

Pilates

Pilates është një seri ushtrimesh të kryera në dysheme duke përdorur gravitetin dhe peshën tuaj trupore për të siguruar rezistencë. Qëllimi kryesor është të kushtëzoni muskujt më të thellë, mbështetës të trupit tuaj për të përmirësuar qëndrimin, ekuilibrin dhe koordinimin.

HIIT Training

HIIT, ose trajnim me interval me intensitet të lartë, është një teknikë stërvitore në të cilën ju bëni njëqind për qind përpjekje përmes shpërthimeve të shpejta intensive të ushtrimeve, të ndjekura nga periudha të shkurtra, ndonjëherë aktive, të pushimit. Ky lloj trajnimi mban rrahjet e zemrës tuaj larte dhe djeg më shumë yndyrë në më pak kohë.

Bootcamp

Seancat e Bootcamp kombinojnë trajnimin me intensitet të lartë (HIIT) dhe pushimin aktiv që sfidojnë trupin në një atmosferë pozitive dhe mbështetëse. Ndizni nxehtësinë dhe sdidoni trupin tuaj.

ABS Express

Abdominalet tuaja veprojnë si një spirancë për muskujt e mesit dhe shpinës së poshtme. Forca e muskujve të barkut gjithashtu ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve te shpinës.
Ndërton forcën funksionale.
Përmirëson performancën Sportive.
Krijon ekuilibër më të mirë.

Aqua Fit

Aquafit është një stërvitje e shkëlqyer ne pishine për të ndihmuar në zhvillimin e aftësive kardiovaskulare dhe të frymëmarrjes.
Nëse jeni duke kërkuar të bëni stërvitje në një mjedis argëtues dhe me mbështetjen e një instruktori dhe ujin, atëherë ejani në pishinë dhe provoni Aquafit.

Ejani dhe përjetoni eksperiencën në Repeat Fitness & Wellness Club. Plotësoni të dhënat më poshtë dhe një nga operatorët tanë do tj’u kontaktoj për një orar.